Vacatures: frontend-programmeur
Bladel, Noord-Brabant (NL)

facebook_ad-imageBij Radish Concepts zijn we voortdurend op zoek naar programmeertalent, maar goed, als je een beetje web developer bent denk je nu “D’oh, dat hoor ik van iedere recruiter die me belt/mailt/gisteren bij de basisschool van mijn kind stond“, dus dat we daarmee niet ‘uniek’ zijn weten we.

We denken je echter wel wat te bieden te hebben

Laat ik beginnen met onze bedrijfsfilosofie: bij Radish Concepts geloven we dat werken leuk moet zijn. Lachen is belangrijk (zo niet essentieel) voor een gezond bestaan, en in een goede positieve werksfeer functioneren mensen ook gewoon beter.

We hanteren flexibele werktijden (tussen 7.30 en 18.00), je kunt part-time werken (4 dagen, maar ook 4 of 5 dagen van 6 uur bijvoorbeeld), en eventueel bijvoorbeeld ook een dag per week vanuit huis werken. Natuurlijk betalen we een net, passend salaris, en je krijgt 25 vakantiedagen op full time basis.

Op vrijdag bestellen we luxe broodjes voor de lunch, en sluiten we om 4 uur de week af met een biertje en een rondje “Wat hebben we deze week gemist op YouTube”. Daarnaast vieren we 2 keer per jaar een leuk feestje, samen met je collega’s en die van Merchandise.nl, met wie we het pand delen.

Je werklocatie is Bladel, midden tussen Eindhoven en Tilburg (en vanuit beide steden prima te bereiken met de auto). Het is overigens ook maar 30 minuten van Turnhout (en Mol) dus ook Vlamingen zijn van harte welkom.

Wie je collega’s zijn

Zoals ik net al aanhaalde delen we het pand met Merchandise.nl, en zodoende hebben we een bonte verzameling aan mensen hier rondlopen:

Je gaat samenwerken met een hardcorepunk-labelbaas, de bassist van een grindcoreband, de drummer van een classic rock coverband (en een punkband, en een blaaskapel), een erelid van de EHBO (tevens lid van de spijkerjassencommissie), de voormalige head honcho van hardcore punk e-zine Asice.net (RIP), de gitarist van een stonerband (die hier is komen werken omdat we in onze vorige vacature Rompeprop aanhaalden in het lijstje ‘muziek terwijl u werkt’), een begrafenisondernemer (no shit), en de voorzitster van een poppodium.

Het zal je dan ook niet verbazen dat onze bedrijfs-theme-song Manowar’s Battle Hymn is (CHECK DEZE VERSIE OP KEEP IT TRUE!), en het ook voor jou wel handig is als je iets met muziek hebt.

Hier in Bladel zitten naast de Merchandise-mensen je directe collega’s Harold (type backender die alleen op Linux wil werken) en Arno (Prins Carnaval, maar Koning Photoshop). Daarnaast zitten Arjan (allround/backend) en Floris (frontend/WP) op ons kantoor in Enschede en zijn die ook maar een slacklijntje/hangoutje van je verwijderd. David en Mark zitten daar overigens ook, maar daar zul je inhoudelijk wat minder mee werken.

Welke functies we momenteel hebben.

Momenteel zoeken we in principe naar een frontender, maar mocht je een echte allrounder zijn dan praten we ook heel graag met je. Ik behandel ze even allebei:

Frontend programmeur

Allrounder

Verder is alle extra kennis (SEO, CRO, Analytisch etc) alleen maar een pre natuurlijk.

Als je meer over de inhoud en techniek wil weten, stuur dan Arjan een mail via arjan@radishconcepts.com of bel hem op +31 6 28 488 637.

De projecten die wij draaien

Radish Concepts is geen typisch bureau dat zomaar iedere klus aanpakt; we bouwen in principe nooit ‘gewone’ sites, maar werken alleen aan projecten met een langere looptijd, waar een site (of applicatie) ├ęcht iets moet kunnen, waar we een echte meerwaarde aan kunnen brengen.

We bouwen zowel eigen producten als projecten voor klanten, vaak met een looptijd van een jaar of langer. We werken aan waardevolle open relaties met onze klanten, met een stuk wederzijds begrip (wij snappen deadlines, zij snappen dat Keulen en Aken ook niet in 1 dag gebouwd zijn).

Voorbeelden hiervan zijn Naguro (eigen project), Helder (met klant), en Whisky Suggest (met klant). Natuurlijk bouw je ook aan de projecten van/met Merchandise.nl.

Interesse? Kom gewoon een keer vrijblijvend kennismaken

We snappen dat je niet zomaar van baan wisselt, dus mocht bovenstaand verhaal je aanspreken, stuur gerust een mail ter introductie, waarin je aangeeft of je graag overdag of ‘s avonds kennis wil komen maken (overdag is prettiger qua sfeer proeven natuurlijk).

Je mag mij (Richard) ook (overdag) bellen op +31 6 48 37 22 46.

P.S. Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt echt niet op prijs gesteld. Doe maar gewoon niet dus.

Radish Concepts B.V.
Steenuilstraat 25, 7523 BP Enschede, The Netherlands - Email: info@radishconcepts.com
Visiting address: Raambrug 1a, 5531 AG Bladel, The Netherlands - Call Richard on +31 (0)6 48 37 22 46