alt
Case: Maag Lever Darm Stichting
Arrow Icon Left Terug naar het overzicht

Case: Maag Lever Darm Stichting

De Maag Lever Darm Stichting (MLDS) bestaat sinds 1981. Samen met alle betrokken deskundigen, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers is de MLDS zeer gemotiveerd en trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van Nederland. Hun website mlds.nl, gebouwd door Radish Concepts, bevat meer dan 1300 pagina's en is een belangrijke informatiebron voor iedereen die meer wil weten over ziekten die te maken hebben met de maag, lever of darmen.

MLDS

Alle content goed gemigreerd

De samenwerking met de MLDS loopt al jaren. Radish Concepts heeft al meerdere websites en koppelingen gemaakt voor de stichting. Omdat de content van de website enorm belangrijk is, hebben we er ook een contentmigratieplan voor gemaakt, waardoor alles goed overgezet is en nog steeds goed vindbaar is.

MLDS

Koppeling met Salesforce

Voor een stichting als de MLDS is het van levensbelang om donaties te ontvangen. Die komen vooral van bestaande relaties. Om die reden hebben we voor de MLDS een koppeling met Salesforce gemaakt op hun website. Mensen die zich inschrijven voor de nieuwsbrief, een boek aanvragen of een donatie doen komen daardoor automatisch in het CRM-pakket. Zo houdt de stichting overzicht en konden zij hun donateurbeheer optimaliseren.