alt
Case: Remeha Bespaartool
Arrow Icon Left Terug naar het overzicht

Case: Remeha Bespaartool

Remeha is een internationaal opererend bedrijf in centrale verwarmingsproducten en al 100 jaar een waar begrip op de Nederlandse markt. In 2019 lanceert Remeha de Elga, een slimme en modulerende hybride warmtepomp die consumenten kan helpen om veel geld te besparen op hun gasverbruik. Maar hoe maak je zoiets visueel inzichtelijk voor klanten? Daar hielpen wij bij.

Simpel en overzichtelijk

In de hybride warmtepomp bespaartool kan de gebruiker met het invullen van enkel zijn of haar postcode en huisnummer, in één oogopslag de besparing van een hybride warmtepomp berekenen.De tool vult zelf alle andere benodigde informatie over gas- en elektriciteitsverbruik in. Zo geeft het overzichtelijk weer wat de kosten zullen zijn voor een hybride warmtepomp, hoeveel een klant gaat besparen en in hoeveel jaren de investering is terugverdiend.

De volgende stap: doorontwikkeling

Nu de tool is opgeleverd en online staat, begint het echte werk pas. Nu is het tijd om informatie te verzamelen over hoe klanten het gebruik van de tool ervaren en met deze informatie de tool continu te verbeteren.

Cascadetool voor grote gebouwen

Naast de bespaartool voor de hybride warmtepomp hebben we voor Remeha ook een tool ontwikkeld voor het gebruik van cv-ketels in cascade, speciaal voor grote (bedrijfs)gebouwen. Aan de hand van het benodigde vermogen wordt de ideale configuratie berekend voor het gebouw. Dit bespaart zowel tijd als geld doordat het proces geautomatiseerd is.

Icon koffie
Dit is ook wat ik wil! Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak
Maak nu een afspraak