alt
E-learning
Hier zijn we goed in en kunnen we je bij helpen

Cursussen, trainingen en andere lessen? Die kun je gewoon op afstand geven met je eigen e-learning-platform. Gebruik je eigen presentatie en video’s en het online platform biedt je volop mogelijkheden met jouw cursisten. Binnen een beveiligde omgeving, dus alleen jouw publiek kan inloggen.

Verrijk je online lesmateriaal

Geef ons de doelen van je training door en we gaan aan de slag voor je. Voor wie maak je de cursus en wat hoop je te bereiken met de online lessen? Op basis van jouw wensen en behoeftes, richten wij samen jouw e-learning-platform in.

Maak (meerdere) cursussen, modules en lessen aan die je vult met instructievideo’s, oefeningen en informatie. Om het lesmateriaal zo duidelijk en gevarieerd mogelijk over te brengen, verrijk je je lessen met video’s, quizzes of toetsen, downloadbare bestanden, audio of afbeeldingen.

Voorbeelden van e-learning-platformen die we gemaakt hebben

Interesse in een e-learning-platform?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Ben je benieuwd hoe wij jouw online vraagstuk zouden aanpakken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een kop koffie.

Icon koffie
Dit is ook wat ik wil! Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak
Maak nu een afspraak