alt
Websites
Hier zijn we goed in en kunnen we je bij helpen

Jouw doel staat voorop

Wat wil je dat bezoekers doen op je website? Bijvoorbeeld contact opnemen, zich inschrijven of iets downloaden. Het hoofddoel dat je in gedachten hebt, is voor ons de basis om jouw website te ontwikkelen. Daar hoort immers een gebruiksvriendelijke interface bij, die het de bezoeker zo makkelijk mogelijk maakt. Daarbij komt onze expertise goed van pas. In ons kennismakingsgesprek willen we dan ook graag weten wat je doel is, wie je doelgroep is en wat je toekomstplannen zijn. Daarmee kunnen we verder. 

Het Content Management Systeem waarmee we enkele van onze contentpagina’s beheerde werkte voor ons onvoldoende en dus was onze wens om over te stappen op een nieuw CMS. De migratie was een uitdaging omdat de betreffende pagina’s hun waarde voor SEO moesten behouden. Door goed overleg, een strakke planning en korte lijntjes is de overstap dankzij Radish Concepts snel en goed verlopen.

beslist.nl

Wij kunnen alles met WordPress

Hogere WordPresskunde, dat is ons specialisme. Iedere webbouwer om de hoek kan ‘iets met WordPress’, maar wanneer ze er niet meer uitkomen omdat het te ingewikkeld wordt, kloppen ze bij ons aan. Onze jarenlange ervaring met alle facetten van dit zeer gebruiksvriendelijke en veelzijdige contentmanagementsysteem (CMS) levert jou veel voordeel op.

Zo maken we voor jou:

  • Een website die precies aansluit bij jouw doel;
  • Perfect voor mobiele weergave en zoekmachinevriendelijk;
  • Ideaal om koppelingen te maken met externe systemen;
  • Multisite-oplossingen als je meerdere (internationale) vestigingen hebt.

Voorbeelden van websites die we gemaakt hebben

Interesse in een website die werkt?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Ben je benieuwd hoe wij jouw online vraagstuk zouden aanpakken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een kop koffie.

Icon koffie
Dit is ook wat ik wil! Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak
Maak nu een afspraak