alt
WordPress
Hier zijn we goed in en kunnen we je bij helpen

Een WordPress-site is niet alleen heel gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens heel professioneel. Als je hem goed bouwt, ontwerpt en onderhoudt tenminste. Dat doen wij elke dag. Dus heb je een idee voor jouw website, maar weet je niet hoe je die moet realiseren? Kom maar op, want wij zijn experts in Hogere WordPress-kunde!

Je kunt alle kanten op met WordPress

Van een enkele onepager tot een compleet multisite-platform en nog veel meer: WordPress is enorm veelzijdig. Dit is een kant die je meestal niet hoort, want eerlijk is eerlijk: de meeste webbouwers kunnen niet meer met WordPress dan een simpele site maken. En als ze er niet uitkomen, bellen ze ons in paniek om te helpen. Doen we graag hoor.

Wil je een intranet of een corporate blog? Regelen wij voor je. Helemaal responsive gebouwd uiteraard en met alle koppelingen en tools die je maar wilt. Een webshop achter je WordPress-site op basis van WooCommerce is ook geen enkel probleem. Wij kunnen bouwen wat jij kunt bedenken.

Professioneel webdesign met oneindige mogelijkheden

Radish Concepts is specialist in het bouwen van WordPress websites voor grotere organisaties. Of het nou gaat om een eCommerce website, een lifestyle blog, een social media website of een handige bedrijfstool, alles is te bouwen met WordPress als betrouwbare basis.

Zo maakten wij eerder:

  • Multisite oplossingen voor bedrijven met vestigingen over de hele wereld
  • Professionele sites met extra sterke lokale vindbaarheid
  • WordPress webshops met WooCommerce
  • Volledige professionele ontwikkel, design- en onderhoudstrajecten.

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Om een kleine indruk te krijgen van welke vraagstukken wij al hebben opgelost met een WordPress webdesign oplossing, kun je een kijkje nemen bij onze projecten.

Voorbeelden van door ons gemaakte WordPress-sites

Het meest vriendelijke systeem

Twijfel je nog om een WordPress website te laten bouwen? Dan overtuigt het volgende argument je misschien; WordPress is namelijk het meest vriendelijke systeem ooit.

Door het overzichtelijke en intuïtieve CMS is WordPress ontzettend gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker. Pagina’s en content zijn makkelijk terug te vinden en aan te passen, waardoor het bijhouden van je bedrijfswebsite weinig tijd zal kosten en je geen nare frustraties zal opleveren. Ook willen we tegenwoordig allemaal dat ons bedrijf gemakkelijk te vinden is in Google en andere zoekmachines, zodat potentiële klanten altijd op de juiste website terecht komen en gemakkelijk contact kunnen opnemen. Door de overzichtelijke technische opzet van een WordPress website, is WordPress ook heel zoekmachinevriendelijk en mobielvriendelijk.


Doordat WordPress zoveel wordt gebruikt wereldwijd, is er bijna altijd wel een mogelijkheid om je WordPress website te koppelen met externe systemen, zoals bijvoorbeeld een kassa- of boekhoudsysteem. Daarom is WordPress ook heel koppelingsvriendelijk.

WordPress is gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk, zoekmachinevriendelijk, koppelingvriendelijk en onderhoudsvriendelijk.

Als dat niet vriendelijk voor iedereen is, dan weten wij het ook niet meer. Bij ieder probleem is er wel een mogelijkheid om WordPress als basis te gebruiken voor een custom made oplossing.

Interesse in een WordPress-site?

Ook een website laten maken in WordPress, een keer de gebruiksvriendelijkheid van WordPress testen of ben je benieuwd hoe wij jouw online vraagstukken zouden aanpakken? 

Icon koffie
Dit is ook wat ik wil! Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak
Maak nu een afspraak